Specializata in comercializarea , proiectarea , instalarea si punerea in functiune a sistemelor de ventilatie si climatizare industriala cat si ambientala, PROFI AIR VENT va ofera o gama variata de ventilatoare axiale, ventilatoare dublu-aspirante, ventilatoare box, ventilatoare centrifugale, ventilatoare de acoperis, ventilatoare pentru desfumare, ventilatoare pentru hote, ventilatoare pentru uz casnic si industrial, precum si o gama larga de accesorii pentru climatizare si ventilatie , inclusiv asigurarea serviciilor de garantie si post garantie.


Cum ne diferentiem de concurenta ? Oferim solutii rapide atunci cand timpul este prea scurt in alegerea unui sistem de ventilatie sau climatizare in functie de necesitatea si complexitatea lucrarii . Care este aportul nostru in vanzarea unui produs sau a unei solutii ? Raspunsul pe care noi l-am gasit pentru aceste intrebari este compus din know-how, experienta, seriozitate dar mai presus, servicii profesionale la nivel inalt. 


Astfel garantam un raspuns rapid la orice cerere de oferta sau suport, gestiunea coerenta si productiva a oricarei situatii si managementul eficient al proiectului dumneavoastra.


 Obiectivul nostru principal il reprezinta stabilirea unei colaborari de lunga durata cu compania dumneavoastra , bazata pe seriozitate si profesionalism.